УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ | ВИПУСК 2024

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ | ВИПУСК 2024

28 червня 2024 року в актовій залі Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам. Цього року навчальний заклад випустив у самостійне життя фахівців за різними будівельними, художніми та деревообробними спеціальностями.

З вітальним словом до випускників звернувся директор училища Володимир Шмігель, який привітав їх з успішним завершенням навчання та побажав їм успіхів у подальшому житті та праці.

Найкращим випускникам було вручено дипломи з відзнакою та сертифікати від провідних соціальних партнерів та роботодавців училища за підвищення кваліфікації та грошові сертифікати для покращення освітнього середовища.

На завершення свята випускники, учасники творчої самодіяльності продемонстрували для гостей свята запальний танець та виконали щемливі пісні і урочисто попрощалися з рідними стінами училища.

Цього року Луцьке ВПУ будівництва та архітектури випустило кваліфікованих фахівців, які готові до роботи в різних галузях: будівництві, художній сфері та деревообробній промисловості. Училище пишається своїми випускниками і вірить, що вони зроблять значний внесок у відбудову країни, розвиток її економіки та культури.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...