УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ 2024-2025н.р.

УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ 2024-2025н.р.

У Луцькому професійному коледжі будівництва та архітектури відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти на 2024-2025 навчальний рік. Захід став визначною подією для нових учнів та студентів, які зробили перший крок на шляху до опанування своєї майбутньої професії.

Церемонія розпочалася з виконання Державного Гімну України, після чого слово взяли директор коледжу Володимир Шмігель. Директор привітав першокурсників із початком нового етапу в їхньому житті та наголосив на важливості наполегливого навчання, саморозвитку та здобуття професійних навичок.

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти! Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

По завершенню заходу у актовій залі коледжу був проведений перший урок для нових студентів та проведено інструктаж по організації учбового процесу у сучаних умовах.

Директор Володимир Шмігель та заввідділенням фахового молодшого бакалавра Мирослава Соловкіна провели зустріч знайомства зі студентами, привітали нових студентів із початком нового етапу у житті, побажали успіхів у навчанні та ознайомили з організацією навчального процесу, ОПП. Звернули увагу на можливість студентів обрати вибіркові дисципліни, шо передбачені робочим навчальним планом.

Бажаємо усім учням, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української професійної освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної людини.

Найщиріші слова подяки — викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...