ПІДСУМКИ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ЗА РІК

ПІДСУМКИ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ЗА РІК

12 червня 2024 року відбулося розширене засідання навчально-методичної ради Луцького ВПУ будівництва та архітектури на якому підвели підсумки першого року роботи педагогічного колективу над єдиною методичною проблемою «Розвиток професійних навичок та універсальних компетенцій здобувачів освіти як основа соціалізації та професійного успіху особистості», з даного питання доповідала методист – Голотюк Валентина Петрівна.  

Особливу увагу приділили питанню підготовки самозвітів до акредитації освітньо-професійних програм «Будівництво та експлуатація будівель та споруд» та «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація», заслухали звіти голів циклових комісій з підготовки фахових молодших бакалаврів про роботу та завдання на новий навчальний рік Півнюк Лариса Миколаївна та Стельмах Анатолій Іванович. 

Також на засіданні навчально-методичної ради розглянули та погодили навчально-плануючу документацію на 2024-2025 н.р. Директор училища, Володимир Шмігель звернув увагу на важливість розглянутих питань щодо змісту та організації навчального процесу у нинішніх реаліях та наголосив на актуалізацію навчально-плануючої документації у відповідності до стандартів та підготовки до акредитації освітньо-професійних програми (ОПП). Крім того звернув увагу на організацію та дотримання чинного законодавства та методичних рекомендацій у проведенні державно-кваліфікаційної атестації у 2024 році.                    

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...