ПАРТНЕРСТВО ОСВІТИ ТА БІЗНЕСУ

ПАРТНЕРСТВО ОСВІТИ ТА БІЗНЕСУ

14 червня відбувся регіональний форум «Синергія освіти та бізнесу. Погляд у майбутнє» в якому взяли участь керівники управлінь освіти та директори департаментів з питань професійної (професійно-технічної) освіти Волинської, Закарпатської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

На форумі обговорювалися питання ролі роботодавців у формуванні якісної професійної освіти, міжнародної співпраці у розвитку партнерства освіти та бізнесу та шляхів координації діяльності закладів професійної освіти та бізнес-партнерів щодо забезпечення якості освіти.

У рамках роботи форуму учасники відвідали одне з кращих училищ області – Луцьке ВПУ будівництва та архітектури. Директор училища Володимир Шмігель окреслив перспективи розвитку училища, розповів про результати співпраці з роботодавцями та вплив такої співпраці на забезпечення якості надання освітніх послуг. Гості ознайомилися з діяльністю навчально-практичних центрів училища, відвідали укриття та музей дипломних та курсових робіт студентів відділення художніх ремесел.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...