ПІДСУМКИ ТИЖНЯ МАТЕМАТИКИ ТА ФІЗИКИ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ МАТЕМАТИКИ ТА ФІЗИКИ

18 жовтня відбулось засідання методичної комісії викладачів природничо-математичних дисциплін, на якому було підбито підсумки проведення тижня математики та фізики в період з 14 по 18 жовтня 2024 року серед студентів першого та другого курсів.

   Протягом тижня викладачами були проведені цікаві  та захоплюючі заходи, які сприяли формуванню у студентів інтересу та зацікавленості до вивчення математики та фізики, підвищенню інтелектуального рівня студентів, розвитку в них логічного мислення.

    В межах тижня були проведені: математична олімпіада(викладач Корінчук В.В.) і переможці відзначені грамотами директора училища, математичний турнір(викладач Сікора Л.А.),  інтелектуальна гра “Чи знаєш ти фізику? Що? Де? Коли?”(викладач Юрченко О.М.), гра «Фізика на мільйон», дидактична гра «Фізична мозаїка»(викладач Кушнірук Б.В.) .

Метою тижня математики та фізики було активізувати пізнавальну діяльність студентів, стимулювати активну творчу роботу студентів, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях, виховувати цілеспрямованість. Такі заходи виховують в студентів толерантне ставлення один до одного, вміння демонструвати багатство і красу світу точних наук.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...