ПІДВИЩУЄМО КВАЛІФІКАЦІЮ УТЕПЛЮВАЧІВ!

ПІДВИЩУЄМО КВАЛІФІКАЦІЮ УТЕПЛЮВАЧІВ!

У Києві стартувала навчально-практична конференція “Сучасні технології в системі утеплювання будівель”, організована проєктом EdUP. Захід зібрав 30 майстрів виробничого навчання з 19 закладів професійної освіти, експертів з енергоефективності та представників провідних компаній для обміну досвідом і поглиблення знань у сучасних технологіях утеплення.

Тренінг розпочався з навчання освітян “м’яким” навичкам, необхідним для продуктивної взаємодії із бізнесом. Майстрам було запропоновано комплексний погляд на утеплення будівель, що враховує тепловіддачу не лише стін і вікон, але й дахів, підлоги. Далі представники партнерських компаній детально розповіли про особливості сучасних матерілами і технологій, необхідних для досягнення максимальної енергоефективності будівель. Це навчальні модулі компаній:

📌Polimin — види систем скріпленої теплоізоляції та основи проєктування.

📌Sika Ukraine — технологічні операції та типові помилки при виконанні робіт.

📌Асоціація “Виробники Пінопласту” України — утеплювачі для зовнішніх стін.

📌Glas Trösch Ukraine, Світлопрозорий полікарбонат від виробника для ковки та металоконструкцій і Асоціація “Українські виробники світлопрозорих конструкцій” — сучасні енергоефективні світлопрозорі конструкції.

Учасники також пройшли вхідне тестування, щоб оцінити початковий рівень знань.

На завершення конференції освітян чекає підсумкове тестування для оцінки засвоєного матеріалу.

Завтра – день практичних занять на будівельному майданчику! Стежте за нашими оновленнями, буде цікаво! 🔥

Надійним інформаційним партнером нашого проєкту є Конфедерація будівельників України, яка сприяє долученню членів КБУ до участі в заходах проєкту EdUP.

Медіапартнером виступив журнал ProfBuild, який підтримує розвиток професійної освіти в Україні та доносить інформацію про найважливіші події в будівельній галузі.

###

Проєкт “Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні” впроваджується за фінансової підтримки Swiss Development & Cooperation – Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Swisscontact за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Запитуйте нас...