УСПІШНЕ НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЦЕНТРУ КАР’ЄРИ КОЛЕДЖУ В РАМКАХ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ

УСПІШНЕ НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЦЕНТРУ КАР’ЄРИ КОЛЕДЖУ В РАМКАХ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ

11 вересня 2024 року у місті Львів відбулося важливе навчання для працівників центру кар’єри коледжу. У рамках німецько-українського проєкту “Партнерство у сфері професійно-технічної освіти” за підтримки “BBW”, спеціалісти Надія Сахнюк та Роман Штунь пройшли курс на тему “Розширення горизонтів центрів кар’єри: як залучити зовнішніх стейкхолдерів до співпраці”.

Навчання було спрямоване на розширення знань та навичок працівників центрів кар’єри в Україні, зокрема на питання ефективної взаємодії з зовнішніми стейкхолдерами. Учасники отримали цінні практичні поради та інструменти для побудови і зміцнення партнерських відносин.

Програма навчання включала лекцію постійного спікера Юрія Булика, інтерактивні заняття та групові обговорення, що дозволили учасникам поглибити свої знання про сучасні тенденції та практики у сфері кар’єрного розвитку.

Цей захід є важливою складовою частиною тривалого проєкту, мета якого – підвищення якості професійно-технічної освіти в Україні через активну співпрацю з міжнародними партнерами.

Колектив центру кар’єри коледжу висловлює подяку організаторам та всім учасникам за плідну роботу та готовність впроваджувати нові підходи у своїй діяльності.

Запитуйте нас...