ТИЖДЕНЬ ФІЗИКИ ТА МАТЕМАТИКИ

ТИЖДЕНЬ ФІЗИКИ ТА МАТЕМАТИКИ

З 14 жовня по 18 жовтня у нашому закладі проходив Тиждень фізики та математики. Для проведення тижня були задіяні учні 1 та 2 курсів, які були учасниками різних заходів.

Серед учнів 1 курсу, відбулася гра «Фізика на мільйон». Під час її проведення команди – учасниці згадали основні визначення фізичних явищ, практичне використання фізики у житті. Учасники  змагалися на швидкість надання правильних відповідей. Гравець, який отримав найбільше купюр, обирався фізичним Мільйонером.

Для учнів 2 курсу відбулася дидактична гра «Фізична мозаїка» . Під час гри було проведено бліц – опитування серед команд про відомі величини, відгадування логічних завдань, впізнавали вчених – фізиків. Змагання проходило серед трьох команд, переможців визначали за кількість отриманих зірок. Метою заходів було активізувати пізнавальну діяльність учнів, стимулювати активну творчу роботу учнів, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях, виховувати цілеспрямованість. Такі змагання виховують в учнів толерантне ставлення один до одного, вміння працювати в команді, вміння демонструвати багатство і красу світу точних наук.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...