ОСВІТЯН ВОЛИНІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ОСВІТЯН ВОЛИНІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Педагог – це не професія, а покликання. Бути учителем – це справжнє мистецтво, наполеглива, чесна та натхненна праця, що збагачує дитину мудрістю, знаннями, милосердям і людяністю.

Тож сьогодні, 3 жовтня, в обласному центрі Волині відбулася урочиста академія з нагоди Дня працівників освіти – «Творимо майбутнє заради успішної України»!

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, освітян краю привітав його заступник – Олександр Троханенко:

«Наше майбутнє – це вільна, сильна, квітуча і, що дуже важливо, освічена Україна. Тож щиро дякую усім працівникам освіти за збереження й розвиток інтелектуального потенціалу України. За відвагу й майстерність у щоденній роботі та самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях».

Опісля заступник очільника області вручив освітянам заслужені нагороди.

Зокрема, Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації нагороджено Валентина Савчука – майстра виробничого навчання з електрозварювальних робіт та Інну Дармовіс – викладача інформаційних технологій за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих робітників та з нагоди Дня працівників освіти.

Джерело: офіційний сайт Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Запитуйте нас...