ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ІЗ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ТА ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ІЗ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ТА ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН

Сьогодні відбулося засідання циклової комісії із загальноосвітніх та гуманітарних дисциплін під головуванням викладача Галини Дробот.

На порядку денному були розглянуті такі питання:

1. Підсумки роботи за 2023-2024 н.р.

2. Обговорення плану роботи на 2024-2025 н.р.

3. Впровадження нових методів та підходів у викладанні загальноосвітніх гуманітарних дисциплін.

4. Різне.

Організаційне засідання методичної комісії викладачів гуманітарних та соціально-економічних дисциплін відбулося під темою “Звітуємо, аналізуємо, плануємо…”
Заслухано звіт голови МК Дробот Г.О. про роботу у 2023-2024 р., проаналізовано досягнення, успіхи й труднощі в навчальній діяльності здобувачів освіти та роботі викладачів. Висвітлено роботу над єдиною проблемною темою. Затверджено план роботи МК на 2024-2025 навчальний рік.
Погоджено внесення змін у навчальні плани та програми. Розглянуто та погоджено критерії оцінювання й ведення навчальної документації викладачів-словесників.
Акцентовано увагу на роботу між засіданнями: участь у роботі обласних секцій, у міжнародних проєктах, конкурсах тощо. Подальшу діяльність буде спрямовано на впровадження нових технологій у навчальний процес, підвищення фахової майстерності викладачів та взаємодію педагогів зі здобувачами освіти.
На засіданні була присутня заступник директора з навчальної роботи Тєшаєва Т. І.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та плідну роботу.

Запитуйте нас...