РОЗРОБЛЕНО НАВЧАЛЬНИЙ КУРС | «ІЗОЛЮВАЛЬНИК З ТЕРМОІЗОЛЯЦІЇ» 

РОЗРОБЛЕНО НАВЧАЛЬНИЙ КУРС | «ІЗОЛЮВАЛЬНИК З ТЕРМОІЗОЛЯЦІЇ» 

В рамках роботи закладу освіти у проєкті «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» викладач спецдисциплін Ніна Полівода взяла участь у розробці навчального курсу «Ізолювальник з термоізоляції». 

Курс може використовуватися педагогічними працівниками та здобувачами професійних кваліфікацій, які опановують компетентності навчального курсу та здобувають часткові кваліфікації з метою упровадження сучасних технологій та матеріалів для виконання термомодернізації будівель і споруд. 

Основною метою курсу є опанування сучасними виробничими технологіями і матеріалами для підвищення кваліфікації у сфері термомодернізації будівель і споруд, зокрема, здобуття часткових компетентностей та додаткових кваліфікацій із професій «Ізолювальник з термоізоляції»  та інших технологічно суміжних будівельних професій.

Серед розробників освітньої програми заклади професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, роботодавці, провідні фахівці національних виробників матеріалів для фасадної теплоізоляції будівель.

З курсом можна ознайомитися тут.

No Comments

Give a comment

Запитуйте нас...